Vad händer efter "och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar"?

Sarah Sargeant är tillbaka! Och äntligen har hon träffat den rätte. Den perfekte pojkvännen. Dessutom ska hon åka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men säg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.

När gick det egentligen på tok? Var det när hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvännen i sin pojkväns filofax? Eller kanske när hon fick veta att hon skulle spela in en ångande het sexscen med den snyggaste mannen i världen, någonsin?

Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svårare än man skulle kunna tro.

Inte helt perfekt är den efterlängtade uppföljaren till hyllade 50 sätt att träffa den rätte. En roman som befäster Lucy-Anne Holmes som en av de bästa författarna av romantiska komedier idag.

Recensioner

"Underbart rolig och brutalt ärlig."
– Woman's Own

"Den här boken fick oss att skrika av skratt från sidan ett. Om du älskade Bridget Jones kommer du att älska Sarah Sargeant också."
– Ladies First

"Släng dig ner i soffan med Inte helt perfekt av Lucy-Anne Holmes. Den här fantastiskt roliga boken om en kvinnas försök att vara lycklig i alla sina dagar finns ute nu."
– Glamour

På nätet

" Den perfekta romanen den här regniga sommaren"
- Björns Bokhandel

"Riktigt rolig"
- Hyllan

"Jag kan varmt rekommendera Lucy-Anne Holmes böcker"
- Bims Blogg

"Omöjligt att inte skratta"
- Boktokig

"Skön läsning"
- Världen enligt Audrey Fenn