Speeddejting? Dildodrinkar? Benmärg till middag? Sarah utesluter inget i sina försök att hitta den rätte.

Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det.

De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda.

De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg.

Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag - att utforska femtio sätt att hitta den rätte.

Den roligaste, fräckaste och fyndigaste romantiska komedin sedan Bridget Jones dagbok!

Boktrailer

Recensioner

”Haffa ett ex av den här. Det är en rapp och rolig historia”
– Cosmopolitan

”Jag minns inte när jag läste något så underhållande som 50 sätt att träffa den rätte senast. Den borde komma med en varningstext: ’Varning kan orsaka varaktiga skrattanfall’”.
– Veckorevyn

”Det är en positiv bok som bjuder på rolig läsning. Underhållningsfaktorn är hög och det är en välskriven bok med klockrena poänger.”
– Plaza Kvinna

”Gillar man Bridget Jones kommer denna bok om Sarahs jakt på drömprinsen att passa utmärkt”
– Amelia

“Är man ett fan av chick lit-genren blir man inte besviken, Holmes följer i samma fotspår som exempelvis Marian Keyes och svenska Denise Rudberg.”
- Hanna Gunnarsson/BTJ

”Det är rappt lättläst och stundtals riktigt roligt”
– Ulricehamns tidning

"Fartfylld, smart och väldigt rolig"
- Press Association

"Hysteriskt rolig läsning. Du kommer att gapskratta."
- OK!

"Oerhört underhållande."
- In Style

På nätet

“ALLA MÅSTE LÄSA 50 sätt att träffa den rätte”
- Rockabilly Sweetheart

“Varning för sträckläsning och återkommande skrattattacker!”
- It's a literary thing

“En helt infernaliskt rolig och romantisk berättelse! … 50 sätt att träffa den rätte är, rent ut sagt, en skitrolig bok. Jag skrattade så jag grät … Ni som gillade Bridget Jones Dagbok kommer att älska den här! Den är till och med snäppet bättre.”
- en bokcirkel för alla

“Det här är briljant chick-lit, och ett uppfriskande nytillskott i en genre som gått lite i stå. Den humor jag stött på den senaste tiden har varit mer av den löjliga och spåniga sorten (läs: Shopaholic-serien) och det blir sällan riktigt kul. 50 sätt att träffa den rätte är däremot rapp, rolig och välskriven.”
- Hyllan

”Läser en hysteriskt rolig bok, inte kunnat släppa den sedan jag öppnade den”
- Sigrids tankar

“Det här är en hejdlöst rolig bok. Tonen är cynisk, men inte bitter. Det gillar jag som bara den! … 50 sätt att hitta den rätte får 4 jordgubbar kryddade med balsamvinäger. Ta med den ut i solen och skratta!”
- Världen enligt Audrey Fenn

“Läs, läs, läs!!”
- Josie

“50 sätt att träffa den rätte var precis vad jag behövde och jag tycker den stämmer in på alla lovord den fått. En ny, modern Bridget Jones indeed! Jag skrattade högt så många gånger att jag var rädd att grannarna skulle komma och klaga - den var underbar.”
- What you readin

"Det här var verkligen en chick lit av högsta klass! Länge sedan jag läste något så bra i den genren. Och det var också väldigt länge sen som jag läste en så otroligt rolig bok."
- Bims Blogg

“Det är inte ofta en bok får en att skratta högt, men den här lyckas verkligen med det! … Visst jämför man en del med Bridget Jones, men det här är så mycket smartare …Det här är chick-lit när det är som bäst!”
- Malins bokblogg

“Äntligen en ny härlig chicklittroman! Gillar du Helen Fielding, Sophie Kinsella och Marian Keyes kommer du garanterat att älska den här.”
- Bibliotekstipset

“En riktigt härlig smällkaramell”
- och dagarna går

“En bok som måste läsas om man gillar chicklit är 50 sätt att träffa den rätte, skriven av Lucy-Anne Holmes. Jag läste den på samma sätt som jag drack välling när jag var liten. Folk runtomkring hann inte ens reagera. Plötsligt var det bara slut ... Den handlade om en människa. En väldigt mänsklig människa/kvinna med enoooorm humor.”
- Grubbelbubblan

“Det här är ingen bok för romantiska och pryda flickor utan det är en rapp och fräck bok om att hitta den rätte och det genom de mest otroliga metoder.” Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥
- Cissis bokblogg

“Det är en härlig, fräck och rolig bok. Det här är en bok som man blir på bra humör av att läsa!”
- Boktokig

“En av de roligaste böcker jag läst på länge. Det hände till och med (med jämna mellanrum) att jag skrattade rakt ut ... Boken är riktigt, riktigt bra. Den har en snabb takt, härliga karaktärer, är lättläst, och STOR eloge till Lucy-Anne Holmes för detta är faktiskt hennes debutbok! (Otroligt men sant!) ... Den får fem poäng av fem möjliga, och fem poäng på romantikskalan. Läs, läs, läs!!!”
- Boktimmen