Titel: Fiska i Utopia – Drömmen om folkhemmet som försvann
Författare: Andrew Brown
ISBN: 978-91-97997-51-5
En unik skildring av svensk nutidshistoria av den prisbelönte brittiska journalisten Andrew Brown. Det här är berättelsen om en engelsmans kärlek till ett land som för en kort period verkade vara den perfekta staten.
Att vi svenskar älskar att läsa om hur omvärlden ser oss är ingen nyhet, men få har så mycket initierat att säga om oss och vårt land som Andrew Brown. Det här är fascinerande läsning. Roligt, igenkännande och ibland kanske lite provocerande.

Mer om Fiska i Utopia – Drömmen om folkhemmet som försvann
Titel: När gud var en kanin
Författare: Sarah Winman
ISBN: 978-91-97997-52-2
Det finns sådant vi bär med oss för alltid … och sådant vi försöker lämna bakom oss.
Det här är en bok om en bror och en syster. Det är en bok om hemligheter, barndom och om att växa upp. En bok om vänskap och familjeband, triumfer och tragedier och allt däremellan. Men mer än något annat är det en bok om kärlek i alla dess former.

Mer om När gud var en kanin!
Titel: Inte helt perfekt
Författare: Lucy-Anne Holmes
ISBN: 978-91-97878-77-7
Vad händer efter "och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar"?
Sarah Sargeant är tillbaka! Och äntligen har hon träffat den rätte. Den perfekte pojkvännen. Dessutom ska hon åka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men säg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.

Mer om Inte helt perfekt!
Titel: Toby - den lärda grisens memoarer
Författare: Russell Potter
ISBN: 978-91-97878-76-0
Under 1780-talet och de kommande åren gjorde den lärda grisen sensation i London; med uppträdanden som bestod av att han med hjälp utav bokstavskort besvarade publikens frågor. Tobys resa från den blygsamma uppväxten i Salford till ära och berömmelse är en historia så utomordentligt märkvärdig att du aldrig kommer att glömma den. För detta är ingen vanlig memoar – det är en gris memoar. Den mest begåvade, charmiga, distingerade (och tursamma) grisen i världen.

Mer om Toby - den lärda grisens memoarer!
Titel: Min booky wook
Författare: Russell Brand
ISBN: 978-91-97878-75-3
Russell lärde sig tidigt att skämta bort rädsla och misslyckanden. Han har gått från en problemfylld uppväxt som skilsmässobarn i Essex till missbrukare av droger, alkohol, sex ja, allt; kan det missbrukas har Russell Brand gjort det till att idag vara Hollywoodstjärna och en av Storbritanniens mest hyllade ståuppkomiker. I Min Booky Wook berättar han själv den mustiga, promiskuösa, hysteriskt roliga och smärtsamt uppriktiga historien om sin berg- och dalbaneresa mot berömmelse och låter oss lära känna mannen bakom håret.

Mer om Min booky Wook!
Titel: Klappa händer små
Författare: Dan Rhodes
ISBN: 978-91-97878-73-9
Någonstans i en liten stad i Tyskland finns ett bisarrt museum där en spindelätande gammal man och stadens doktor utgör de märkligaste av bundsförvanter. Samtidigt, i en by långt borta, förälskar sig den vackraste av flickor i den vackraste av pojkar,en bagare med brustet hjärta spelar valthorn och stadens mest ineffektiva poliskonstapel avslöjar, med viss hjälp av hunden Hans, ett brott så groteskt att det kommer att skaka världen.

Mer om Klappa händer små!
Titel: 50 sätt att träffa den rätte
Författare: Lucy-Anne Holmes
ISBN: 978-91-97878-74-6
Sarah Sargeant är singel och smått desperat. Hon har inte haft sex på 351 dagar och har just blivit nobbat av en flintskallig kille med ölmage. Uppmuntrad av vänner och familj startar hon en blogg för att testa femtio sätt att träffa den rätte. En fartfylld, smart och väldigt rolig roman – en fräckare Bridget Jones för 2010-talet.

Mer om 50 sätt att träffa den rätte!
Titel: Vägen till Mars
Författare: Eric Idle
ISBN: 978-91-97878-72-2
Två misslyckade ståuppkomiker färdas tillsammans med sin robot Carlton genom solsystemet på jakt efter det stora genombrottet. Efter ett lyckat uppträdande ombord på lyxkryssaren Princess Diana blir duons alla kommande gig inställda under mystiska omständigheter. Och plötsligt finner sig de tre ofrivilligt inblandade i en politisk komplott med intergalaktiska terrorister, rebeller, en diva, vapensmugglare, hemliga agenter och transsexuella androider. Med andra ord precis alla ingredienser som behövs för en spännande, hysteriskt rolig och fullkomligt unik roman.

Mer om Vägen till Mars!
Titel: Härdsmälta
Författare: Ben Elton
ISBN: 978-91-97878-71-5
För Jimmy Corby var pengar det nya rock’n’roll. Rika, bortskämda, framgångsrika och ansvarslösa levde Jimmy hans vänner, med av en armé av hemhjälp, ett drömliv. Sen kom kraschen. Och med den globala finanskrisen upptäcker Jimmy att vem som helst kan hantera framgång. Det som verkligen betyder något är hur du hanterar motgångar. Härdsmälta är en sylvasst bitande satir om de rika och privilegierade, om girighet och vänskap som sätts på hårda prov.

Mer om Härdsmälta!
Titel: Konsten att vara ungkarl
Författare: Mike Gayle
ISBN: 978-91-97878-70-8
De tre bröderna Bachelor visar till sina föräldrars stora besvikelse inga som helst tecken på att stadga sig, men när deras far tillkännager att han har beslutat sig för att lämna föräldrahemmet för att försöka sig på ungkarlslivet ställs allt på sin spets. Inte nog med att de måste reda upp sina egna liv; nu måste bröderna reda upp sina föräldrars liv också … eller riskera förlora det enda de alltid har kunnat räkna med.

Mer om Konsten att vara en ungkarl!